Harley-jade

harley-jade

40 följare, följer, 29 inlägg - Se foton och videoklipp från Harley Jade (@ harleyjade) på Instagram. Sep 10, Because I love this outfit and jade! Idk really why I made her rifle green. I can't draw weapons. I love to draw one layer pictures. Jade harley. John och Rose inleder ett samarbete med sina vänner Dave Strider och Jade Harley för att kunna klara av spelet tillsammans. De får kontakt med en art. harley-jade Hämtad från " https: Hon är fascinerad av döden och kan ibland höra dödas andar, något som förstärktes när hon själv dog i en olycka. När hennes förfader som fortfarande var vid liv hade dött skulle Feferi utses till den nya Kejsarinnan men eftersom hon också började spela Sburb och på grund av att hon dog blev det aldrig något av. Hon gillar att rita och måla och gillar helst färgen röd vilket gör att hon har utvecklat romantiska känslor för både Dave Strider och Karkat Vantas antagligen på grund av hans mutation när det gäller hans blodfärg. Trots det så är de väldigt nära. Hon kan fortfarande förstå de andra genom att se deras läppars rörelser, och hon kommunicerar med Kurloz via teckenspråk. Dock är det bara en teknikalitet att han dyker upp på en plats eftersom han alltid redan är där. Hon är också klassificerad som en midblood på grund av sitt olivfärgade blod. Calliborn delar kropp med Calliope, men Calliborn visade sig vara den mest dominanta och bet av det ben som tillhörde Calliope när hon sov. Det är oklart vad Tavros och Vriska egentligen har för relation, då de ibland har kärleksfulla ögonblick tillsammans samtidigt som Vriska är ansvarig för både hans olycka och hans död. Hon bor år framåt i tiden tillsammans med Dirk Strider, men hon kan ändå kommunicera med Jane och Jake via Trollian och spela Sburb med dem, trots att de lever på talet. Hon var en gång ihop med Kurloz Makara, men de gjorde slut. Motivet med Tvillingarna återkommer ofta hos honom då han har två par forced russian porn, två "drömjag" och även använder twinArmageddons som användarnamn. Han brukar prata mycket och ser oftast till att de andra inte förolämpar varandra, vilket de andra alltid stör sig på, speciellt Karkat. På full toilet slave av detta fick Vriska intresse för cfnf bli liksom en pirat och har därför en egen piratstil. Roxy soundgasm reddit The Condesce med ett svärd i hennes rygg, Dave i know that girl ad hugga av huvudena av två olika Jack Noirs den ena var övertagen av Caliborn, som är en ung Lord English, och den andra är en Jack från trollens universum, känd som Spades Slick, som var ledare för ett kriminellt gängoch Jake English och Karkat lyckas besegra hela Slicks gäng. Terezi, även känd under användarnamnet gallowsCalibrator. I samband med att detta japan nude porn flyr barnen och trollen från sitt nuvarande universum till det nya för att fisting a woman att utplånas.

Harley-jade Video

HARLEY JADE

Harley-jade Video

harleyjade

Harley-jade -

Equius har titeln Heir of Void och användarnamnet centaursTesticle. Som vapen använder hon gevär. Hennes närmsta vän är Roxy Lalonde som har kommit och hälsat på i hennes Dreambubble mer än en gång. Hans döda kropp används senare tillsammans med Eridans av Gamzee för att skapa Erisolsprite. Dock är det bara en teknikalitet att han dyker upp på en plats eftersom han alltid redan är där. Precis som Equius är han väldigt stark. Calliope delar kropp med sin elaka tvillingbror Calliborn som är raka motsatsen mot henne och han brukar lämna fula saker åt henne när hon sover.

Harley-jade -

Hon har först känslor för John Egbert, men slutar med det när hon hade dejtat med en John från en alternativ tidslinje. Han och Jake English blir senare ihop. Kismesis är någon som hatar någon annat, oftast med bara hat och inga andra känslor. Hon är även en skicklig jägare och är till och med stark nog för att tackla sin bästa vän Equius. Hon gillar att rita och måla och gillar helst färgen röd vilket gör att hon har utvecklat romantiska känslor för både Dave Strider och Karkat Vantas antagligen på grund av hans mutation när det gäller hans blodfärg. Han bor i en lägenhet tillsammans med sina två robotar Squarewave och Sawtooth. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. John lär sig hantera sina retcon-kraften och får instruktioner av Terezi till att ändra tidslinjen, innan hon själv dör. Kurloz pratar inte eftersom han sydde igen sin mun efter att han hade råkat göra Meulin döv när de var fortfarande ihop. Hon är förälskad i Jake English i hemlighet, men erkänner det efter hon är i Trickster-mode efter har slickat på Caliborns och Calliopes juju. Auspistice är lik moirail, men istället för en person så hindrar den två andra individer från att bli ett kismesispar, t. I zodiaken representerar han Oxen och är klassificerad som en lowblood på grund av sitt bronsfärgade blod. Om han inte har ätit en paj på länge blir han nykter, galen och går runt och försöker döda folk. Hon är döv eftersom Kurloz hade en mardröm en gång när de somnade tillsammans, och han skrek, som ledde till att hon förlorade hörseln, och Kurloz valde att sy sin mun. Kurloz pratar inte eftersom han sydde igen sin mun efter att han hade råkat göra Meulin döv när de var fortfarande ihop. Hon är i princip identisk med Rose till utseendet. Han är mer rädd för Gamzee Makara, mest på grund av att Gamzee har högre blod än vad Equius har och på grund av att båda deras förfäder hade lite problem.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*